Mallun joogatunnit alkavat 1.9.2022!

Meidän ihana Mallu alkaa taas pitämään joogatunteja joka torstai 1.9. alkaen klo 17:45-19:00 🧘‍♀️


Flow to Yin

”Tämä lempeä harjoitus on suunniteltu juurruttavaksi ja ravitsevaksi Sinulle, jos koet kiirettä tai stressiä arjessasi. Tunnit on suunniteltu tukemaan hermostosi tasaantumista ja mielesi hiljentymistä ja näin ollen harjoitukset kutsuvat sinut selkeään läsnäoloon. Ohjaan sinut läpi tietoisen hengityksen ja kehoa lempeästi lämmittävän Flow harjoituksen kohti rentoutumista ja Yin osuutta.” -Mallu


Flow to Yin 🧘

Torstaisin klo 17:45-19:00

1.9.2022 alkaen.

Kertakäynti: Normaali 12€, opiskelija/eläkeläinen 8€.

10-kerran kortti: Normaali 80€, opiskelija/eläkeläinen 60€.

Mallu Laine

”Koen suurta iloa, kun saan jakaa joogan harjoituksen (hengitysharjoitukset, asana & meditaatio). Miten usein harjoituksen jälkeen tuntuukaan siltä, että on enemmän elossa ja on helpompi kannatella omaa olemusta. Kun ihmiset lähtevät harjoituksesta kokien olonsa tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi, se on minulle kiitoksista parhain.

Aloitin joogan vuonna 1999 ja ensimmäisen vuoden jälkeen unelma joogan opettamisesta jäi sydämeen kasvamaan. Olen opettanut joogaa vuodesta 2012 säännöllisesti, ohessa kouluttautuen. Opetustunteja on jo takana lähes 5000. Omassa elämässäni jooga on arjessa tukemassa oman kehoni hyvinvointia. Se auttaa minua astman hyvän hoitotasapainon ylläpidossa. Elämäni eri vaiheissa joogan merkitys on vaihdellut. Olen löytänyt joogasta myös mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä kuulemaan kehoa ja mieltä.
Toivon, että harjoitus on sinulle aikaa, jossa on mahdollista pohtia ja oppia uudelleen sitä, kuka itse todella olet ja miten näyt ympärillesi. Uskallat kenties jopa kyseenalaistaa omia ajatuksiasi 😉 Toivon, että jaetussa ja henkilökohtaisessa oppimisen kokemuksessa olisi mahdollisuus päästää irti vertailusta ja luoda kohtaamisia empatian ja lempeyden kautta.”